Eldobom az agyam

2017. április 10. 07:07 - reklamfogo

vanishbrain.jpgEgy ideje már megvan ez a Vanish reklám, sokáig barátkoztam vele, de nem sikerült érdemi kapcsolatot kialakítanunk egymással, mert nem beszélünk egy nyelvet. Amint az a blogból látható, sokféle hirdetéssel találkoztam már, ám ez mindenképpen kifogott rajtam. Mit akar ez jelenteni? Mit akar ez üzenni? Akar egyátalán valamit közölni vagy csak bosszant?

"No stain can resist", azaz "Egyetlen folt sem tud ellenállni", mondja a szlogen, amely teljesen érthető egy folteltávolító reklám esetében. Még azt is el tudom fogadni, hogy ezeket az ellent állni nem tudó foltokat kicsi zöld emberkék jelentik, amelyek menekülnek a hófehér ingről. De miként dekódoljam a rózsaszín agyat, ami felé futnak? Ez talán a Vanish intelligenciája? (Miért, ha van intelligens mosógép, akkor intelligens folteltávolító is lehet, nem?) 

Vannak még elképzeléseim, ám ez a rózsaszín agy nem lehet más, mint a marketingcsapat vezetőjének agya, ami sajnos nem a fejében foglal helyet, hanem a (zsebében) asztalon, és ezért nem vette észre, mekkora ostobaság ez a reklám. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr9112413387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása