Húsvéti blődli

2017. április 15. 07:37 - reklamfogo

kinderboy.jpgKellemes Húsvétot kivánok ezzel a teljességgel bizarr Kinder nyúl reklámmal, remélem a kisfiúnak nem tört el semmije és nem szerzett maradandó károsodást a felvétel közben. Egyébként egyet kell értenem egy korábbi kommentelővel, Duplaxiii-val, ez már tényleg a reklámszakma legalja lehet, amikor a Ferrero egy ilyen hirdetéssel rukkol elő Húsvétra.

"Nyuszi ül a fűben" mondja a szlogen, holott senki nem ül sehol, legkevésbé a nyuszi. Az egész plakát úgy készülhetett, hogy reggel valakinek eszébe jutott, hogy még nincs meg az ezévi Kinder húsvéti reklám, nosza kiszaladtak az iroda előtti gyepre, ahol egy kolléga gyorsan berendelt kisfiát hanyattlökték és a kezébe (tojtak) toltak egy nyuszis terméket. Aztán az agytröszt kitalálta, hogy gyerekarchoz gyerekdal dukál, és kész is volt a produktum. 12 perc. Photoshoppal együtt.

A kókuszgólyóba bele tudnak tenni nagy lamúrt, romantikus tájakat és szívszaggató kommentárt, de egy nyuszis kölök érje be ezzel a blődséggel? Talán jobban jártak volna, ha nem is kampányolnak az idén. Lehet észre sem vettük volna a hiányát...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr2412417581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása