Elfújta a... rágó

2017. április 18. 07:13 - reklamfogo

Íme a bizonyíték, hogy lehetséges ötletes és kreatív rágógumi-reklámot készíteni! Ezzel nem azt állítom, hogy ez a reklámfilm lenne az ultimate top rágógumi hirdetés, de azt igen, hogy újszerűen nyúltak a témához, és leszakadtak a fehér fogak, laza csávók, kalóriatudatos nők, illetve az üde lehellet sztereotípiákról.

Mondjuk érdekes az alapkoncepció, mégis ki küldene egy rágós lehelletet kedvesének, ám éppen itt van a reklámfilm ereje: a hagyományos vonallal való szakítás. Persze szerintem egy picit túltolták a biciklit, és azt a 18 G-s gyorsulás arckifejezést, illetve a jéggé fagyott arcot, egy hangyányit visszafoghatták volna... amolyan szerelmesen édes fokra. A papagáj maradhat...

A szlogen "A fresh air explosion", azaz "Friss levegő robbanás" szintén sántít egy lehelletnyit, ám megértem, hogy nem akarták a nő fejét lerobbantani és megmaradtak a fagyasztásnál. Ha így nézzük, nemhogy nem tolták túl, de korrekt önmérsékletet tanúsítottak. Akárhogy is, ne rágódjunk rajta, csak élvezzük a friss szellőt!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr4412432873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása