Van arcuk hozzá

2017. május 10. 07:33 - reklamfogo

lebara_thanks_ad.jpgNálunk is divat, hogy egyes cégek plakátokon mondanak köszönetet a vásárlóiknak vagy ügyfeleiknek, ha valamilyen díjat nyernek általuk (pl. Superbrands). Ezt a gondolatot vitte tovább a Lebara, egy távközlési szolgáltató azzal, hogy nem egyszerűen felírta egy nagy poszterre, hogy köszönjük, hanem munkatársainak arcát is mellé tette.

Ezen a változaton éppen a HR osztály egyik kollégáját láthatjuk, ahogy széles mosollyal köszönetet mond a negyedszerre elnyert díjért. Nem egy egetrengető ötlet, de kétség kívül sokkal személyesebbé és hitelesebbé teszi a hálálkodást, mint egy arctalan hirdetés. Már máshol is említettem, hogy az emberek szeretik az emberi arcokat, jobban megragad bennünk vagy közelebb érezzük azokat a hirdetéseket, amelyeken arcok tűnnek fel. Apró trükk, de működik.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr7012492909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása