Ez a panda nem viccel

2017. december 11. 06:08 - reklamfogo

Jó pár évvel ezelőtt (2010-ben) hatalmasat ütött egy egyiptomi (igen, egyiptomi) sajtreklám, a Panda Cheese. Még a nemzetközi Panda-díjat is megnyerte... nem, ez nem igaz, de a Dubai Lynx (hiúz) és a Cannes-i Silver Lion (ezüst oroszlán) díjakat tényleg bezsebelte. És nem mellesleg óriási internetes mém lett belőle. Íme:

Ez volt az első reklám, amelyben egy aranyosan bánatos képű panda, egy bársonyos Buddy Holly love-song dallamára, lezúzza a Panda sajtot nem igénylő apuka bevásárló-kocsiját. "Never say no to a panda." mondja a szlogen, azaz "Soha ne mondj nemet egy pandának.", amely nyilván a Panda sajtra vonatkozott. Lehet, hogy az egész koncepció a két évvel korábban bemutatott "Kung Fu Panda" animációs filmből ugrott elő, de akárhogy is, megérdemelte a díjakat. Ötletes, vicces, közvetlen, és valóban figyelemfelkeltő. Ha erre még rágyúrtak egy bolti kampánnyal is (pandának beöltözött emberek a sajtpult környékén, persze békésebb fellépéssel), akkor ez mindent vitt.

Ha ilyen pazar ötlet nem is jutott eszükbe (amit nem tudok), akkor sem álltak meg ennyinél, elkészítettek ugyanis egy "folytatást" is a fenti jelenethez:

Világos, az apuka gyorsan tanul. Mondjuk a gyerekkel szembeni modora még csiszolásra szorul, de talán majd azon is segít egy másik panda. Vagy koalamaci.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr4213470045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása