1000 és egy pi...ci

2017. december 31. 08:18 - reklamfogo

Itt a Szilveszter, ilyenkor mindenki igyekszik valamilyen viccesen szexi posztot elhelyezni a blogján, én is így teszek. Minden szöveg nélkül adjuk át magunkat az élvezetnek:

Nos, igen, egy kicsit coitus interruptus, mivel valami nagyobb extázisra vágyunk, és nem a VW Cross Up kicsi, piros, de legalább csúnyácska autójára. Igaz, tud menni egy tankkal ezer kilométert, és nem kell olyan gyakran megállnia, mint nekünk, embereknek. (Bár nem tudom, ki az, aki csakis akkor áll meg pisilni, amikor amúgy is tankolnia kell.) Nem mellesleg szép és jó ez az ezer, ám tapasztalataim szerint ez nagyjából 4-5-ször annyi, mint amennyit tolerálunk.

Egyébként a reklám ötletes, és remek a zenei aláfestése is. Az mondjuk nem teljesen világos, hogy, az ezer kilométeres útról miért pont ez az aspektus jutott eszébe a készítőknek. Talán nem engedték ki őket sem, amíg nem rukkoltak elő valami eredetivel?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr1413525557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása