Rózsaszín leányálom

2018. január 08. 06:27 - reklamfogo

Bár idehaza meglehetősen enyhe az idő, nemhogy a Karácsony, de az Újév sem volt fehér, reggelente azért elég csípős hideg tud lenni a buszegállóban. Ezért szívet, és persze testet is, melengető a Barbie gerilla-akciója, a Barbie buszmegálló.

barbiebus.png

Persze nyilván a tízévesnél fiatalabb lányok örülnek neki elsősorban, de szerintem idősebbek is igénybe vehetik. Külön apropó, hogy a szemeteskukát is színre fújták, ez az, amikor figyelnek a részletekre is.

A felirat csak annyi, hogy "Dream big", azaz "Álmodj nagyot". Azt nem tudom, ennek mi köze a buszmegállóhoz, talán csak annyi, hogy a zsúfolt busz helyett egy hófehér lovas limuzin érkezik a hercegnőkért. Legalábbis az álmaikban, mert a valóság gyakran olyan zord, mint a háttérben lévő téli fagy.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr4713556425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása