Titokraktár

2018. január 11. 06:41 - reklamfogo

carexstorage.jpgHa valaki nézi azt a dokumentumsorozatot, amely azoknak a raktárhelyeknek az árveréseit mutatja be, amelyeknek tulajdonosai jó ideig nem jelentkeznek a raktárért, tudja, hogy milyen furcsaságok kerülnek elő ezeknek az elfeledett tárolóknak a mélyéről. Lehet ott filléres, használt szalvéta vagy sokezer dollárt érő, középkori műkincs, ám időnként ennél "egzotikusabb" tárgyak is felbukkannak, amelyeket a tulajdonos nyilván itt rejtett el, hogy ne kelljen annyit magayarázkodnia otthon.

Erre az utóbbi motívumra repült rá a Carex raktározó cég, amely kisméretű, személyes raktárhelységeket ad bérbe. Ahogy a szöveg mondja: "Small spaces for your big secrets", vagyis "Kis helyek a nagy titkaidnak". Több verzió is született erre a reklámra, itt éppen egy évtizedes konspirációt dolgoznak fel, miszerint akkor most tényleg jártunk a Holdon vagy csak filmtrükk volt az egész?

Az ötlet kiváló, egyszerre manipulál a rejtett érzéseinkkel és a titok misztériumával. Egyes felmérések szerint az ingyenes felhőtárhelyek jelentős részét olyan pornóvideók töltik be, amelyeket az emberek nem kívánnak a saját számítógépeiken tárolni, szóval ki tudja, mire lehet jó egy ilyen személyes raktár. Mi is a telefonszámuk...?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr5913556477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása