Pudingkárpótlás

2018. június 04. 07:26 - reklamfogo

Először azt hittem, megtaláltam Kasszás Erzsi és trónfosztója, Boltvezető Icuka, amerikai változatát ebben a zenés-táncos reklámban, de nem:

2013-ban San Francisco amerikai foci csapata elvesztette a Super Bowl-t Baltimorral szemben, és érthető volt a város elkeseredettsége. Erre cuppant rá egy reklámmal a Jell-o pudinggyár, és bedobott egy erősen megosztó filmecskét. Egyesek rossz tréfának tartották, mások eredeti marketingfogásnak. De miről is van szó?

Emberünk, aki egyébként maga is egykori san franciscói amerikai foci játékos, arról tájékoztatja a város lakóit, hogy habár a trófeát nem nyerték el, egy serleget fognak kapni: egy serleg (angolul "cup", ami értelmezhető "csészeként" is) ingyen Jell-o pudingot, "mert semmi sem feledteti jobban a vereség keserű ízét, mint egy édes Jell-o puding".

A látvány amerikai: egy szelid irodából indulva, egy tánckaron át egy Jumbo Jetig jutunk. Szemmel láthatólag mindent megmozgattak a fiúk-lányok, nem sajnálták bele sem a látványt, sem a tölteléket. Ha a pudingjuk is van ilyen jó, akkor biztos nyerők.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr414018880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása