Egy csók és más semmi

2018. június 06. 09:06 - reklamfogo

dmplakat.jpgMint rutinos reklámfogó, természetesen tisztában vagyok azzal, hogy a mai reklámok már meghaladták azt a korábbi felfogást, miszerint egy plakáton valakinek vigyorogva kell ajánlania a terméket, vagy mindenféle pozitív dolgot kell hosszú szövegekben felsorolni az adott árucikkről. Tudom, hogy egyre jobban tolódunk az érzelem-manipulációs reklámok irányába, és ma már egy autó nem csak elvisz A pontból B-be, hanem élményt nyújt vagy a banános keksz nem csak finom, de ráadásul megoldja a szerelmi bánatomat is.

Mégis, értetlenül állok ez előtt a DM plakát előtt. Azt rögtön leveszem, hogy kellemes érzéseket szertnének kelteni bennem ezzel a romantikus jelenettel, bár ugye ez ízlés és pofon kategória. De a felirat? "Akkor vásárolok, amikor szeretnék." Nos, ez igaz, mert gondolom senkit nem kergetnek vasvillával akarata ellenére egy kozmetikai üzletbe. De akkor mire véljem a kijelentést? És hogyan kapcsoljam a képhez? 

Nem is szeretnék elmerülni az analízisben, én is csak annyi időt fordítok az értelmezésre, mint amennyit a kreatív igazgató tölthetett a megalkotásával. Csókollak benneteket.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr7614018928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása