Egy hajszálon múlik

2018. június 14. 07:48 - reklamfogo

espn_hd.jpgMa elstartol a foci Európa Bajnokság, mivel is köszönthetném ezt a napot és eseményt, mint egy focis hirdetéssel. Bár sokadik pillantásra sem egyértelmű, mire megy ki a játék a reklámban, miért is tollászkodik ez a focista az öltözőben, azért egy idő után leesik a tantusz.

Játékosunk egy ősz hajszálat próbál eltávolítani a sérójából, ami alapesetben érthetetlen, de ha megnézzük, mi is a hirdetés apropója, rögtön érthetővé válik. Az ESPN sportcsatorna reklámozza HD felbontású közvetítéseit, és ismerjük el, ilyen képminőség mellett bizony minden szépséghiba meglátszik, az ősz hajszáltól a pattanásig. Figyelmezet is a szlogen: "You won't miss a thing.", vagyis "Semmit sem fogsz hiányolni."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr3314018554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása