Oh la la...

2009. december 31. 14:17 - reklamfogo

tom_ford_snatch.jpgKarácsonykor illatszerrel jöttem elő, szilveszterkor is legyen ez a téma, de egy kissé más megközelítésből, amolyan pikáns szemszögből. A képen egy csinos hölgy legerogénebb zónája látható, a lényeg ötletes kitakarásával, emlyet ezúttal nem egy fekete csík vagy csillag testesít meg, hanem maga a hirdetés tárgya - egy férfiparfüm.

A kép vizuális szinten sokat sejtet, és ennek megfelelően  az általa hordozott marketing-üzenet is sejtelmes. Ha ilyen kölnit használsz, bejuthatsz az üveg mögé. Ez a kulcs a hölgyek szívéhez öléhez.

Azért kapásból tudnék 4-5 olyan országot mondani, ahol ezt a képet nem lehetne kitenni, mert a hölgyet megköveznék, a kereskedőt lelőnék és a bolt lerombolt helyét sóval hintenék fel. Azért még a toleránsabb országok olvasói is meglepődhettek ezen a megközelítésen, de röviden a kép egyszerű, de nagyszerű, mondhatni tömör gyönyör. És pontosan hol is lehet ilyen parfümöt kapni...?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr704783083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása