Annyira nem is rossz

2010. január 25. 21:06 - reklamfogo

fidesz_januar.jpgAz elkövetkezendő hónapokban bizony sok ilyet fogunk látni, kezdjünk hozzászokni. Itt a Reklámfogáson csakis kizárólag dizájn szempontból lesznek jelen, csak semmi politika - úriemberek vagyunk.

Szóval az idényt a Fidesz nyitotta a mellékelt plakáttal. Sokan sokmindent mondtak már róla, letöbbször nem sok jót (ismétlem, dizájn szempontból), ám nekem mégis tetszik. Végre nem egy olyan plakát, amelyről egy túlméretezett fej bámul rám és olyan íves dolgokat mond, hogy "tisztesség", vagy "haladás". Ez egy olyan plakát, amelynek van üzenete a mindennapok során és olyan szavakkal operál, amelyeket az emberek könnyen dekódolnak szájelhúzás nélkül is.

Lehet, hogy Obama-klón plakát, lehet, hogy csak a szimpatizánsoknak szól, de szerintem nálunk is használható (bár felénk a pártpreferencia nem az ilyen plakátok kérdése, legalábbis nem hiszem, hogy valaki ezek hatására alakítaná ki az álláspontját).

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr244783090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása