Fuss el véle

2010. március 31. 14:38 - reklamfogo

bank-800.jpgElőször is minden Olvasómtól elnézést, hogy egy hónap kimaradt. Direkt hagytam ki, hogy lássam, van-e látogatója a blognak rajtam kívül - és van! További bizonytalanságok elkerülése végett nyugodtan kommenteljetek, az erőt ad, hogy folytassam.

Szóval, következzen egy személyes kedvenc, minden elfogultság nélkül egy Adidas hiredetés. Ez is egy olyan reklám, amely nem a szokásos sztereotípiákkal operál, hanem meghökkent. Mert mit is csinál itt ez a pasas a sorban? Kétségbeesve keresem a további utalásokat és felbukkan az Adidas logó. Nem vagyok okosabb - mit keres egy bankban a sportszergyár??? Aztán látom a cipőt a sarokban és nézem emberünk lábát - sima cipő. Végül veszem a fáradtságot és elolvasom a szlogent: "Runners. Yeah, we're different." (Futók. Ja, mi különbözünk.) És akkor megint jön a katartikus élmény - egy futó! Aki épp nyújt, mert a sorban állás közben, látván a kínálkozó alkalmat (a rudat), miért is ne tenné?! Hátha hamarosan futnia kell... Csak nem rabló?

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr54783100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_95539 2010.04.09. 14:49:17

Szij^^ Én rendszeresen olvasom a blogod^^ Nagyon csípem^^ Remélem még sokáig fogod elemezgetni a >reklámfogásokat

Ismeretlen_112704 2010.04.13. 14:04:04

Szia Aprile, Te vagy az első kommentelő! Ez alkalomból fogadd jókívánságaimat, pl. jó étvágyat! És köszi :-)
süti beállítások módosítása