Kemény fickók érdekes nadrágban

2010. május 23. 12:24 - reklamfogo

marlboro2.jpgEgy klasszikus kerül most terítékre... vagy lasszóvégre. Minden dohányreklám királya volt annak idején, ez is egy falraszögezett "poszter"-ként kezdte pályafutását valamely macho (vagy sweet sixteen) otthonában.

Ostorozták eleget, de a lényegen nem változtat: aki Marlborot szív, az egy cowboy, egy igazi kemény fiú, aki vágtat a lovakon és szabad. Az amerikai álom egy kis dobozban.

Maga a hirdetés roppant egyszerű, csak ki kellett menni egy jóképű, cowboynak öltözött fickóval a városon kívülre valahol Los Angeles vagy Las Vegas mellett és pár képet csinálni róla. A többit elvégezte a legenda. És milyen jól működött!

A kép a legtöbb kritikát a lábszárvédők alsótestnél való találkozása miatt kialakult vizuális élmény miatt kapta, mert ugye ott eléggé kihangsúlyozódik az a bizonyos férfias testrész és ez (mai szóhasználattal élve) "kiverte a biztosítékot" pár embernél. Nem is gondolnánk, de amikor ez a reklám az utcára került, még ilyenek voltak az erkölcsök... Hja, ez az idő is elmúlt, nemcsak a cowboy-világ!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr784783110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása