Ezt tedd az ablakba!

2010. június 06. 10:58 - reklamfogo

milka3d.jpgAzt hiszem egy különleges alkalom ez a mostani, mert valami rendkívüli következik. Hölgyeim és uraim, mélyen tisztelt publikum! Íme Magyaroroszág első 3D plakátja, amire oly régen vártunk! IMAX-ok és rajzfilmek után itt van au új trónkövetelő! De tényleg.

A Milka plakátja tényleg 3D, az ablakban lévő muskátlis virágláda igazi! Sajnos ez a képen nem annyira látszik, de becsszó. (Azt azért hozzáteszem, hogy láttam ezt a plakátot sima 2D-ben is - nem tudom lelopták a virágládát vagy eleve nem is volt.)

A virágládás ötlettől eltekintve maga a hirdetés egyébként nem nagy élmény, mondhatni egyetértek a szlogennel: Falatnyi élmény. Tej és szőlő? Nem lesz ebből kellemetlen hastáji görcs? Még ha csokit eszek rá, akkor is... Foglalkozzunk inkább az új dimenziót nyitó virágládával, mert az jó!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr134783113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása