Törésteszt

2011. január 01. 12:27 - reklamfogo

3m unbrkbl glass.jpgÍgy újév elején, tálalok egy nem mindennapi fogást, amely ugyan stílusában eltér az eddigiektől, bár még mindig inkább ide illik, mint a reklámfilmek. Végül is ez is felfogható egy 3D hirdetésnek, amelyből már volt itt kóstoló.

Ez a mostani a 3M cég biztonsági üvegét van hivatva reklámozni, nem is akármilyen megoldással. Sajnos a képből nem derül ki, hogy vajon tényleg valódi pénz van a két üveglap között vagy csak fénymásolat, de felteszem ez utóbbi, mert az emberi találékonyság kifogyhatatlan, ha komolyabb pénzösszeg meglovasításáról van szó. Az üveg mögött pedig elég szép cash lehet.

Ennek ellenére maga a hirdetés fantasztikusan jó, bár ha valaki mégis betöri a pénz reményében, akkor a törött üveges reklám gyorsan átfordul antireklámmá - hacsak a 3M nem járja rendszeresen a helyszíneket és ellenőrzi a reklám épségét!

Szólj hozzá!
Címkék: Egyéb Gerilla

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr424783172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása