Kit Kat Karácsony

2016. december 26. 07:20 - reklamfogo

Még továbbra is a Télapó szánján röppenünk tovább, de kitartás, majd csak vége lesz ennek az ünnepnek is. Számolatlanul dőlnek az érzéki és érzékeny karácsonyi reklámfilmek, de most egy olyat mutatok, amely szakít a sztereotípiákkal, vagy bulvárosabban: ilyet még nem láttál!

A Kit Kat promóciós filmje jókorát csavart a hagyományokon, mást nem tudok hirtelen mondani rá, mint hogy mesés ötlet volt tőlük ez a szerepcserés dolog! Természetesen ezt bármikor el lehetett volna játszani, de a Mikulással kombinálva igazán eredeti lett. Az tuti, hogy az a pár ember, akinek ily módon besegített a nagyszakállú, mostantól csak Kit Kat-ot fog enni.

Nagyon érdemes figyelni az arcokat, ahol közelről látszanak, és ha már a látványról esik szó, formabontó a videó felbontása is: talán épp a csoki vékonyságát igyekeztek visszaadni ezzel a keskenységgel. Ügyes.

És persze lehet mondani, hogy jó-jó, de ekkora felhajtás és mégis mi lesz a pénzügyi eredménye? Azt borítékolom, hogy nem ettől a filmtől fog kiakadni a csokigyár pénztárgépe, de aki egy ilyen marketingakcióban csak a pénzt keresi, azt kergesse mostantól a Krampusz... jó nagy virgáccsal!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr8612072651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dorinda41 2016.12.27. 15:27:14

Ez tényleg egy profi reklám!
süti beállítások módosítása