Rejtély a víz alatt

2014. május 09. 10:59 - reklamfogo

padi.jpgEgy igen különleges fogás kerül ma a tányérra, mivel eme hirdetés kapcsán a "mi hiányzik a képről?" vetélkedő egyik alkotását látnánk. Nos, mi hiányzik a képről?

Mint látjuk, a grafikusok beleadtak apait-anyait, mert a vizuális megjelenés a toppon van. A felirat kellőképpen uninformatív, ezért az ember egyéb kapaszkodók után néz, ám ilyet nem igazán talál. A jobb alsó sarokban lévő logo mondjuk egy utazási iroda emblémája is lehetne, de így egy kicsit érthetetlen, hogy miért a víz alatt van nagyobb komfort?

Ha valaki ezután sem adta fel, akkor éles szemmel kiszúrhatja, hogy a logo belsejében egy fáklyás búvár van, és iinen már viszonylag egyszerűbbé válik a feladvány, hiszen nyilván egy búvárutakat szervező utazási irodáról van szó. Fanfárok, girland-eső, taps... de a válasz téves. Az embléma alatti PADI felirat ugyanis a Profi Búvároktatók Szövetségét jelenti.

És hogy mi hiányzik a képről? (Nemcsak) én gondolom úgy, hogy első (második, és harmadik) ránézésre nem egyértelmű a hirdetés tárgya, üzenete, vagyis csak némi nyomozással lehet kideríteni, ki és mit reklámoz itt éppen.

(Persze már megint csak kekeckedés a részemről az egész, valójában egy klassz reklámmal állunk szemben, nyilván olyan helyeken helyezik el, ahol a PADI jól ismert, csak én ragadtam ki a környezetéből és tettem magyar közegbe, ahol ez a szervezet kevéssé ismert. Aljas manipuláció... )

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr666141979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása