Az ajtóját!

2020. november 30. 07:04 - reklamfogo

fortedoors.jpgAz évek során nyilván kiderült, hogy nekem nagyon bejönnek a humorral operáló reklámok, még akkor is, ha azok egy ici-picit ostobán túlzóak is. Ez a mostani Forte biztonsági ajtó hirdetés is ebbe a kategóriába esik, egyszerű és vicces, azaz egyszerűen vicces.

Az ajtó tulajdonosához behatolni készülő kommandósok inkább a falat akarják betörni, nem az ajtót, mivel azt könnyebbnek tartják. Mi sem illusztrálja jobban az ajtó ellenállóképességét, mint ez a kép, ha valaki strapabíró nyílászárót szeretne, vegyen Forte ajtót.

Mondjuk az élményből kissé levesz, hogy akihez a TEK vonul fel ilyen vehemenciával, az biztos nem egyenes úton jár, így a reklám freudi sugallata, hogy elsősorban a bűnözőket tekinti célcsoportnak. De ez csak egyéni eszmefuttatás, értem én a tréfát és értékelem a kreativitást. Ráadásul egy ilyen bombabiztos ajtó esetén azt sem lehet mondani, hogy valaki ajtóstul ront a házba, ami egy újabb előnye a terméknek.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr1416300686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása