Ki kit ver itt?

2020. december 28. 07:35 - reklamfogo

beather.jpgProgramot keresel a két ünnep között? Semmi jó nem jut az eszedbe? Akkor vess egy pillantást erre a hirdetésre! "Have some fun.", vagyis "Szórakozz." - eddig jól kezdődik. "Beat your wife tonight.", "Verd meg a feleséged ma este." Hogy mi van?! Milyen időtöltést ajánlanak itt nekem?

Aztán így folytatódik, már kisebb betűkkel: "Aztán ünnepelj a barátaiddal, finom ételekkel és italokkal. A hozzád legközelebbi, modern bowling pályán." Ennél a pontnál már szinte mindenki rendőrért kiált, ám nincs vége: "És ha a feleséged ver meg téged, akkor ne feledd, a bowling központunk ingyenes leckéket ad."

Bár a dolog továbbra is kétértelmű és a mai világban egyértelműen kicsapná a biztosítékot, a hirdetés tulajdonképpen egy kellemes bowling-meccsre hív a házaspárok között, és a "verés" valójában nem szó szerint értendő, hanem a pályán való legyőzésben. Hogy mennyire lovagias egy nőt kihívni bowling-meccsre, azt nem tudom, bár sejtem, hogy érheti a férfiakat váratlan meglepetés ezen a téren is. De legalább ingyen vehetünk pótórákat!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr3816317232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása