Fanta...sztikus!

2015. december 27. 18:29 - reklamfogo

2015-fanta.jpgNyilván sokféle szempontból lehet vizsgálni, hogy melyik volt 2015 legjobb reklámja, és szinte biztosra vehető, hogy nem lesz abszolút győztes. Egy ezzel foglalkozó weboldalon az itt látható Fanta hirdetést nevezték meg az idei év bajnokának, amellyel én kezdetben vitatkoztam, ám aztán meggyőztek, hogy de tényleg.

Nálunk is látható volt ez az alkotás, ám szerintem a lényeget lespórolták róla, méghozzá azt, amitől épp ez a reklám került a dobogó legfelső fokára. Maga a hirdetés nem túl izgató, hiszen tele van butyuta reklámdumával, ráadásul többféle betűtípussal, amiért már egy gyakornokot is lefejeznek, nemhogy egy magát gyakorlott reklámtervezőnek nevező egyént.

A tutiság az utolsó mondat: "Csak tépj le egy darabot ebből a plakátból, tedd a szádba és élvezd a Fantát a hirdetés megkóstolásával!" Hogy mi van, mi van, mi van??? Fantaízű papírra nyomták az egész reklámot?!

Persze nem tudom, hogy pár nap a szmogos utcán mennyire módosítja az ízt, és azt sem, hogy mi van, ha megázik a plakát, de most ne kötekedjünk, hanem sírjunk a boldogságtól! Várom a McDonald's, a Swarowski és a BMW hasonló plakátjait!

Szólj hozzá!
Címkék: Ital Gerilla

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr708204760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása