Beszélj magyar!

2011. július 22. 12:44 - reklamfogo

slank.jpgSorban a következő reklám-iszonyat a Slank diéta hirdetése. Nagyon nehéz olyan dizájnt készíteni, amikor az össz vizuális elem ugyanannak a képnek a kicsi és nagy változata. Nem azt állítom, hogy lehetetlen ezzel az egy elemmel ütős grafikai megjelenést létrehozni, de azt igen, hogy ezt itt nem sikerült összehozni. Még akkor sem, ha a hölgy szemrevaló.

De akárcsak a múltkori festéknél, a nagyobb bajom megint a szöveggel van. "Legyél szuper. Egyél Slank.", amelyből az első mondat frankó, a második viszont fájdalmas. Értem a marketing-dilemmát (tegyük bele a termék nevét a szlogenbe), de ennyire nem kellett volna erőltetni ezt. Mert így olyan kínai kofa feeling vegyül a hirdetésbe, legalábbis tapasztalataim szerint ez a tipusú nyelvtörés rájuk jellemző.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr504783226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása