Csomagolt ötletek

2020. június 15. 06:39 - reklamfogo

Viszonylag ritkán kerül terítékre csomagolástechnika. Persze nem a hagyományos értelemben, hanem a kreatívabb fajták, amelyek a szimpla borításon túl marketingértékkel is bírnak. Most az a kényeztetés érhet minket, hogy egyszerre öt ilyet is az asztalunkra kívánhatunk.

Az első valamilyen japán (koreai?) ennivaló. Hajlanék a kekszre, de olyan tengeri zöldség fílingje van ennek a feketés dolognak, amely a csomagolásban dús frizurát kölcsönöz a műanyagra rajzolt férfinak. Ha kivesszük a rejtélyes terméket, emberünk elveszti a nyolcvanas évek diszkóhangulatát idéző hajkoronáját. Ennivaló ötlet.

A következő fogás egy újabb ételféleség, egy vajasdoboz, amelynek fedele egyben kenőkésként is funkcionál, amolyan kellemest a hasznossal kombó. Ennyi evés után igyunk is... teafilterek kis ruhafogas formájú akasztókkal, amellyel a csésze szélére akaszthatjuk a filtert. Külön kiemelném, hogy a teafiltereknek póló formája van, mert a tökéletesség a részletekben rejtőzik.

Gyufásdoboz, amely egy kisteherautót jelenít meg az oldalán, kihúzva a gyufát (szó szerint, nem átvitt értelemben!) a plató nyúlik meg - szemléltetve a Ford pick-up teherautók kapacitását. Végül ne feledjük kedvenceinket sem, a kutyáknak való rágcsálnivaló ötletes csomagolásban kerül a polcokra. Az idea nagyban hasonlít a japán (koreai?) akármire, szépen (keretbe foglalva) becsomagolva ezt a posztot.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr3515808274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása