Győz, ő?

2020. szeptember 16. 06:56 - reklamfogo

mercigyozelem.jpgNemrég hozta fel a Pinterest fiókom ezt a Mercedes reklámot, és bár kezdetben nem igazán foglalkoztam vele (nem vagyok igazi célcsoport), végül annyiszor megjelent, hogy eltöprengtem rajta. Egy elegáns, íves vonalvezetésű Merci feszít rajta, hasonlóan elegáns és dizájnos épület előtt. Ezzel semmi gondom, nem úgy a felirattal. "Győzelemre tervezve."

Vajon pontosan mire gondoltak az ötletgazdák? Kit vagy mit kell legyőzni ezzel a kocsival? Tele a híradó gyorshajtásból és kivagyiságból bekövetkező balesetekkel, és akkor egy felelős autógyártó ezzel a szlogennel kampányol? Vagy nem az autóstársainkat kell legyőzni? Esetleg az üzleti konkurenseinket? De hogyan? Villantsuk meg előttük, hogy ilyen tőkeerősek vagyunk, hátha feladják ellenünk a küzdelmet? Vagy a klienseket nyűgözzük - győzzük le?

Szóval nem igazán tudom hova tenni ezt a szöveget, ha valakinek van ötlete, szívesen olvasnám a kommentben. Ha a Mercedes támogatja a dolgot egy E-osztályú győztes autóval, akkor azt a kommentelők között kisorsolom.

Szólj hozzá!
Címkék: Magyar Online Autó

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr8616195466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása