Golyófogó

2013. július 24. 11:49 - reklamfogo

safearmoredcars.jpgNem, nem, nem... csak semmi pánik és erkölcsi felháborodás. Ez nem az, aminek látszik. De kétségkívül nagyon hasonlít. És pont erre épít a reklám, amely... hát... nem egy telitalálat, de figyelemfelkeltőnek, figyelemfelkeltő.

A hirdetett termék, ki gondolná, a páncélozott autó. Egy brazil cég ezzel a nem mindennapi dizájnnal hívja fel az érdeklődők figyelmét, hogy golyóálló kocsikat gyárt és forgalmaz.

El kell ismerni, hogy merész ötlet és vonzza a tekintetet, humoros és lényegretörő, de valahogy mégis túl messze van a vizuális koncepció magától a produktumtól. A golyóállás még érthető, de hol jön a képbe maga az autó? Lehetne akár golyóálló mellény vagy táska is.

De azért örök darab marad, mindenképpen érdekes fogás!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr925422788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása