Zabálnivaló reklámok

2020. december 07. 06:50 - reklamfogo

Itt ülünk a bezártságban, egyenlőre az éttermeket kerülnünk kell, csak kiszállítással juthatunk hozzá kedvenc fogásainkhoz. A most bemutatott reklám ugyan nem erre a helyzetre készült, hanem még jóval a vírus előtt, de most nagyon aktuális:

A színes, zenés, lendületes és vicces filmecske tulajdonképpen a magyar Netpincérhez hasonló szolgáltatást és applikációt reklámoz. Érdekes elem, hogy ahogy az ételek és éttermek is számos nációhoz kapcsolódnak, úgy a reklámban is felvonul rengeteg nemzet és rassz: az első másodpercekben erős távol-keleti befolyást érezhetünk,  aztán jönnek az olaszok, angolok, görögök és amerikaiak. Ügyesen elegyítik a multi-kultit, szerintem nagyon jólesően.

Mivel közeleg a Karácsony, ajándékba mutatok egy másik Just Eat reklámot is, így mindenki eldöntheti, melyik ízlik neki:

A film elején a pár nő tagja azt kérdezi, hogy "Rendeltél ételkiszállítást?", mire a TV műsorok szereplői dalban reagálnak rá, "Valaki azt mondta, csak együnk?" (Just Eat=Csak egyél/együnk.) A zenei betét után a pasi rezignáltan annyit mond, "Nem is vagyok annyira éhes." A csalódottság hulláma söpör végig az interaktív TV-n, de happy endként a fickó hozzáteszi "Csak vicceltem." A hatás elementáris, a reklám pedig finom!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr8316310358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása