Asztroharisnya

2019. november 18. 05:23 - reklamfogo

hanespa.jpgTulajdonképpen egy érdekes szociológiai kérdés lehetne (bár lehet, hogy valaki már megkérdezte), hogy miért öltöznek csinosan a nők (és a férfiak). Mi az igazi célja ennek? Figyelemfelkeltés? Minek? Irigység kiváltása? Miért? Menőség? A válaszok száma véges, de sok.

A reklámok sugallata ebben a témában a hölgyeknek az, hogy legyél kívánatos. Mert az neked jó. Mármint ha kívánnak téged. Ha megnéznek az utcán, a téren és azt gondolják, de megb... beszélném vele a legfrisebb asztrofizikai elméleteket!

Nyilván valami hasonló járhatott ennek az úrnak (gentleman) a fejében is a mellékelt harisnyareklámban. "Miért akarna egy nő Hanes harisnyát viselni, ha nadrágot is hordhatna?" teszi fel a filozófiai magasságokba törő kérdést a hirdetés. A válasz is érkezik: "Az urak a Hanest kedvelik." Vagyis a harisnyahordás egyetlen üdvözítő indoka az, hogy az urak számára vonzóak legyünk. És miért legyünk vonzóak? Hogy asztrofizikai elméletekről folytassunk emelkedett eszmecserét. Vagy nem?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr4115304850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása