Fura gondoskodás

2020. november 23. 08:20 - reklamfogo

Újra egy olyan reklámfilm kerül az étlapra, amely az egyszerűségével hódít, és a hangulatával, ötletével. A remekmű az indiai légitársaság egy régebbi alkotása, de szerintem semmit sem vesztett aktualitásából és kreativitásából. Öveket becsatolni, felszállás!

Kezdetben magunk is mosolyogva figyeljük az esetlen utast, akit a kislánynak kell eligazítania a repülőgép használatával kapcsolatban, bár az igazság szerint a tálcanyitáskor már kezd egy picit mesterkéltnek tűnni a pasas ügyetlenkedése. Mindenesetre a figyelem és a kíváncsiság túllendít ezen, és az ember a nagy fináléra vár. Meg is érkezik, egy légiutaskísérő személyében, aki egy pilótaegyenruhát nyújt át a férfinak.

"Kapitány, a mumbai járat menetrendszerűen indul." mondja, amiből egyértelművé válik, hogy pilótánk bizony csak megjátszotta az esetlen utas szerepét, hogy az egyedül utazó kislányt "szórakoztassa". Gondoskodását mi sem jelzi jobban, hogy végül egy takarót is kér a szundikáló lánynak.

"A tieid között vagy." mondja egy hang, utalva arra, hogy milyen kedves gondoskodás veszi körbe az embert, ha az Air Indiát választja. Az ugyan kérdés, hogy itt csak az indiai utasokra céloznak vagy mindenkinek kijár a törődés, de ezen ne akadjunk fel, lehet, hogy a reklám csak Indiában futott.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr6616294006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása