Biztos recept

2020. október 28. 06:09 - reklamfogo

olaszdoki1.jpgTalán sosem annyira aktuális ez az olasz hirdetés, mint manapság, a világjárvány kellős közepén. Sok orvos panaszkodik arra, hogy az emberek egy-egy szimptóma észlelése esetén rögtön az interneten keresnek maguknak diagnózist, ahelyett, hogy szakemberekkel konzultálnának. Tudom persze, hogy az orvosok leterheltek, az időpontok hónaposak, és hogy vannak a neten megbízható orvosi oldalak is, de mielőtt megrendelnék a "hihetetlen" és "az orvosokat is megdöbbentő" pirulákat (vagy "igazolt hatású" kúrákba fognánk), a maradandó sérülések elkerülése érdekében azért beszéljünk egy doktorral is.

Ez a hirdetés is ezt illusztrálja, a páciens szájában az internetes kereső mezője fityeg, és nem egy spatula. A felirat szerint: "Ne kutass. Keress fel egy orvost."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr5216257254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása