Szívd, ahogy csak bírod

2010. október 20. 13:24 - reklamfogo

balloonvacuum.jpgA múltkori komor hirdetés után jöjjön valami könnyedebb, egyenesen Németországból (a képért köszönet Robin-nak). Mutattam már be eme szent helyen olyan hirdetést, amely kihasználja a környezeti adottságokat és nem csak pusztán 2D-ben érvényesül, de ez itt mindenképpen az eddigi legjobb ebből a fajtából.

A Miele egy hatalmas háztartásigép-gyártó cég, így a porszívó kifejezetten a profiljukba tartozik. Ennek reklámozása sokáig a mosolygó háziasszonyokkal volt kivitelezhető, amíg valakinek eszébe nem jutott ez! Bár gyakran szapulom a marketingeseket, meg kell mondanom, hogy vannak elismerésre méltó ötleteik is, szerintem ez is egy ilyen.

A tartórúd simán elmegy csőnek, a fej élethű, a ballonosok meg (majdnem) igaziak. Érdekes megfigyelni, hogy ha az ötlet és a vizuális megvalósítás ütős, nem is kell szlogen, pláne mindenféle viccesnek szánt felirat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr494783148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása