Jól kisütött reklám

2024. június 23. 11:45 - reklamfogo

muffin.jpgVannak gerilla reklámok, amelyek ötletes térbeli elhelyezéssel működnek, mások nem restellik demonstrálni azt, amit reklámoznak, ám vannak olyanok is, amelyek egy picit messzebb mennek, és láthatóan nem csak kreativitást, hanem pénzt is fektetnek az ötletbe. Ilyennek vélem az itt látható muffin reklámot is, amely elment a végletekig a bemutatásban.

Tulajdonképpen egy sütőformát láthatunk, amelyet stílusosan egy fogókesztyű tart, és tele van frissen sült muffinnal. Illetve egy hiányzik, az kipottyant a formából, és egyenesen ráesett egy autóra. Ne menjünk el amellett, hogy Jumbo Muffin reklámot látunk, azaz ne lepődjünk meg a sütemény méretén. Az autó totálkáros lett, mutatva, hogy muffinunk tényleg hatalmas méretű és súlyú.

Nyilván megoldható lett volna autóroncs nélkül is, a muffin lehetett volna pusztán a földön, de az ötletgazda nem érte be egy átlagos munkával, ő is jumbo reklámot akart. Sikerült, mondhatni ezt jól kisütötte.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr1418433633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása