Húúúzós reklám

2015. április 27. 10:48 - reklamfogo

ford.jpgIsmét merészkedjünk a dzsungelbe, azaz gerilla terepre. Ezúttal a Ford kisteherautójának nem hagyományos reklámját tálalom az arra éhes közönségnek (mert titkon bízom benne, hogy akadnak ilyenek). 

Nos, ahogy az a képen látható, a Ford ezesetben autójának erejére, azon belül is, vontatási erejére helyezte a hangsúlyt (érted, súlyt!). A képhez csatolt lánc és a rajta lógó hatalmas teher elég meggyőző, még akkor is, ha azok a vörös téglák nyilván habszivacsból vannak, mert baleset-megelőzés is létezik a világon.

Ha valaki szeretné megérteni, miben más a gerilla és a hagyományos reklám, illetve egy illusztris példát szeretne látni, akkor vessen erre a megoldásra egy pillantást. Ráírhatták volna a plakátra, hogy a Ford bivalyerős, akár odanyomtathattak volna egy téglarakást is mögé, de az emberek unottan elsétáltak volna mellette. Ezzel a meglepő húzással (érted, húzással!) azonban máris kiemelték a tucatból. 

Hogy több ember vesz-e Ford-ot eme reklám hatására, mint egy hagyományos hirdetésre? A válasz feltehetőleg igen, de még ha nem is, akkor is figyelemfelkeltő és emlékezetes marad. És pontosan ez a két dolog a legnehezebben elérhető a mai reklámdömpingben. 

1 komment
Címkék: Autó Gerilla

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr757402316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A lófa szára 2015.04.28. 06:57:53

Kit érdekel az ilyen reklám. Körömgombásat meg behugyozósat a népnek.
Lehetőleg vacsora időben.
süti beállítások módosítása