Kígyóbusz

2015. október 01. 11:45 - reklamfogo

zoobus.jpgÚjra tegyünk egy rapid túrát a gerillamarketing dzsungelébe. Legutóbb buszmegállós reklám volt, most következzen maga a busz.

Ahogy az a képen látható, a buszra tekeredő és azt összeroppantó kígyó ezúttal nem egy katasztrófa-film jelenete, hanem a helyi állatkert hirdetése - kicsit rendhagyó köntösben. "Zoo - The Wildest Place in Town", mondja a felirat, vagyis "Állatkert - A város legvadabb helye", és ezzel nem tudunk vitatkozni, bár egyes éjszakai szórakozóhelyek is lehetnek vadak, pedig ott emberek vannak és nem állatok(?).

Szerintem mind az ötlet, mind a kivitelezés ötletes és figyelemfelkeltő. Egy ilyen reklám valóban rávehet arra, hogy meglátogassam az állatkertet, de legalábbis a gyerkőcöket annyira fellelkesíti, hogy nem hagyják békén a szülőket, míg el nem mennek - ismét.

Szólj hozzá!
Címkék: Állatos Gerilla

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr547875664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása