Esőnap

2015. október 16. 15:58 - reklamfogo

mcd_umbrella.jpgAmúgy is olyan borongós, esős idő van, talán ideillik a mellékelt gerilla reklám, amely a McDonald's gyorséttermet van hivatva népszerűsíteni eme hirdetőoszlop kreatív felhasználásával (tudom, hogy nemrég volt McD-s reklám a terítéken, de szavamat adom, hogy nem szponzorálnak).

Nos, a kép önmagáért beszél, nem is nagyon lehet mit hozzáfűzni. Mindenesetre meglehetősen időszakos reklámról lehet szó, mivel napos időben nem ennyire ötletes, hacsak nincs egy fényérzékelő az oszlopban, amely napsütés esetén egy másik képet mutat a hölgyről, bikiniben a tengerparton.

Ha érteném a norvég feliratot, akkor a szöveggel kapcsolatban talán tudnék tovább kötözködni vagy humorizálni... így azonban be kell érjétek ennyivel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr337974101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása