Stoppilóta

2016. január 04. 14:03 - reklamfogo

Igen, mostantól reklámvideók is lesznek.

Az egyik terület, ahol érdemes és érdekes reklámfilmeket lehet készíteni, az autóipar. Valljuk be, azért egy nyomtatott kép messze nem tudja visszaadni mindazt, amit egy film - pláne, egy kocsinál. Remek példa erre, és az általam dicsőített minimalista stílusra is, az alábbi Toyota hirdetés, amely a márka biztonsági kapacitását van hivatva szemléltetni.

Azt mondjuk elképzelni sem tudom, hogy mit keres ezzel a pöpec Toyotával ezen az albán úton, remélem a pilóta nem a bombázásokhoz méri fel a terepet, de a fura ötlet ellenére a kivitelezés kiváló. Szöveg nélkül, ahogy kell, a végén a felirat csak annyit közöl, hogy ez az ütközés-gátló rendszer olyan, mintha egy vadászpilóta ülne velem a kocsiban, csak jobb.

Egyébként, ha egy vadászpilóta venne ilyen autót, őt mivel győznék meg?

Szólj hozzá!
Címkék: Film Autó Állatos

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr358236294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása