Üdítő szökőkút

2016. január 25. 14:45 - reklamfogo

schweppes.jpgAz emberi kreativitás nem ismer határokat, tartja egy közhelyes mondás, ám ez semmit sem von le az igazságtartalmából. Jól illusztrálja ezt a mostani gerilla-reklám is, amelyet a Schweppes üdítőital gyártó talált ki (vagy találták ki neki okos reklámszakemberek). 

Az üveg elhelyezése szökőkútként - valljuk be - hatalmas ötlet, ráadásul tökéletes összhangban van az ital által sugallt kirobbanó erőhöz és lendülethez. Még arra is figyeltek, hogy a színtelen tonik ital legyen bemutatva, azért mégsem gyömbér vagy vadmálna színű a víz.

Azt nem tudom, a Városligetben mit szólnának egy ilyen kompozícióhoz a fenntartók, talán nem is engedélyeznék tekintettel a hely turisztikai jelentőségére. Ám ettől függetlenül nagyon jó ötlet, pláne, ha valahol a közelben árulnak is ilyen üdítőt!

Szólj hozzá!
Címkék: Ital Gerilla

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr308311810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása