Látod mit nem látsz?

2016. február 11. 17:45 - reklamfogo

Időnként rendkívül érdekes reklámok kerülnek ki nagykaliberű cégektől is, amikor az ártatlan reklámfogyasztó nem tudja, ez most vicc vagy komoly. Ilyen például a Sony egyik PSP reklámja, amelyet ráadásul kis hazánkban, Sopronban, forgattak.

Talán az első megtekintésre nem is jön át a trükk, és csak annyit látunk, hogy egy fiatal hogyan üti el az utazás unalmas idejét, amíg megérkezik a barátaival megbeszélt találkozóra. Az egész környezet és szituáció annyira ismerős és közhelyes, hogy bárki beleképzelheti magát a játékos bőrébe. A reklám üzenete itt egyszerű: egy ilyen zsebben elférő PSP mindig jól jön, ha van néhány unalmas és/vagy szabad perced.

Ha alaposabban megnézzük a filmet, feltűnhet azonban egy apróság, amely kicsit erodálja az egész reklámot és eltöprenghetünk, hogy ez most mi is akar lenni. Jelesül arról van szó, hogy játékosunk a film végén azzal a két emberrel (baráttal) találkozik, akik a film elején ott állnak vele a megállóban. Csakhogy főhősünk nem veszi észre őket, lévén nagyon el van foglalva a PSP-vel. 

Szóval nem tudom mire vélni az ötletet, de a zene nagyon jó lett és ötletes az Assassin Creed logójának elhelyezése is a háttérben. 

Szólj hozzá!
Címkék: Film Elektronika

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr448382590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása