Veszed az adást?

2009. december 29. 12:25 - reklamfogo

thome_winter.jpgÍme az első magyar reklám, folytatva a téli hangulatot - bár hó az nincs. A képen a marketingesek szerinti ideális családmodell látható, igaz, a háziállat ezúttal hiányzik. Felteszem a kép nem megrendelésre készült, hanem valami mást reklámozhatott, csak adoptálták ide. A családtagok közül ugyanis csak a kisfiú nézi a házikót, a többiek inkább őt lesik, mintegy a reakcióját várva.

Az első pillantásra lakásreklámnak tűnő hirdetés valójában TV, internet és telefon előfizetést ajánl, bár a kép láttán ez meglepő és mulatságos. Még akkor is, ha a házikó tetején van egy parabola-antenna, amit csak akkor veszünk észre, ha komolyan keressük az összefüggéseket.

Amúgy az sem teljesen világos, hogy mitől lennének hangulatosabbak a téli esték, ha van tévém, internetem és telefonom? Egy kandalló mondjuk igen, de egy plazma a sarokban semmiképp nem dobna fel.

Szólj hozzá!
Címkék: Sajtó Telekom Print

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr144783082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása