Lefegyverző szöveg

2020. november 02. 07:27 - reklamfogo

winyo.jpgCsak rövid ideig gondolkodtam, milyen kommentárt fűzzek ehhez a cigaretta reklámhoz, de végül úgy döntöttem, csak leírom a szöveget, amit a hirdetők komponáltak, szerintem magáért beszél:

"Egyetlen nő sem mond nemet a Winchesternek. Eressz ki egy füstöt. Fújd a nő fülébe. És ő követni fog bárhová. Mert a Winchester szexi aromájának egyetlen szippantása mindent elmond, amit valaha is tudni akart rólad. De félt megkérdezni. Elmondja, hogy férfi vagy, egy férfi ízléssel. A gyengédség férfija. A könnyűségé. Ő is beleszív. A Winchester szűrt simasága azt üzeni neki, hogy ez nem csak egy cigaretta. Ez nem csak egy másik kis szivarocska. Ez egy teljesen más füstölnivaló. És ő tudni fogja, hogy Te is tudod: ahol füst van, ott tűznek is kell lennie."

Igen, ez van odaírva, ez a meggyőzés fegyvere (hogy egy ilyen idevágó hasonlattal éljek). És persze még mindig jobb, mintha egy valódi Winchester puskával buzdítanának a cigarettázásra. Annál meg pláne, hogy a nőket győzködnék a duplacsövűvel, hogy mondjanak igent a pasiknak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr6816257282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása