Ne dőlj be

2020. december 02. 07:26 - reklamfogo

veganpeta.jpgAz ünnepek közeledtével, még akkor is, ha idén sajnos sok tekintetben karcsúbb lesz a Karácsony, fontos átgondolni, mennyit is eszünk-iszunk. Hogy ne legyen késő bánat, íme egy ötletes és képletes járműreklám ahhoz, hogy jól döntsünk. Persze nem kell azonnal vegának lenni, ahogy a reklámszöveg sugallja ("Time to go vegan?", azaz "Ideje vegának lenni?"), de azért egy pillanatra érdemes eltöprengeni, mennyit is szeretnénk áldozni a húsevésnek. Nem csak testsúlyunk megóvása érdekében, hanem mert az ünnep végül is nem erről szól.

Kicsit komolyra sikerült az a poszt, de ezzel a témával nem is nagyon lehet/kell viccelni. Gondoljunk csak az ügyben teljesen ártatlan autószerelőkre, akiknek az ilyen buszokat kell majd rendbehozni, és folyton lengéscsillapítókat cserélni. Arra pedig jobb nem is gondolni, ha mindkét oldalra beül egy-egy nehézsúlyú versenyző, mert akkor nagygenerálra mehet szegény busz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr8816300720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása