Szívd, ki tudja meddig szívhatod

2010. november 15. 19:27 - reklamfogo

noodleslurper-2.jpgTovábbra is jó véleménnyel vagyok a 3D-s reklámokról, íme egy újabb remekbeszabott példány. Nem hiszem, hogy különösebben magyarázni kellene mit is reklámoznak itt az ötletes marketingesek. Azon gondolkodom, hogy vajon miként jött az ötlet - úgy értem a dolog eléggé self-explanatory, de ugye valakinek mégiscsak meg kellett látnia a koncepciót.

A makaróniról köztudott, hogy egyik, igaz nem túl gusztusos, módja a... izé, mi is... beszívás(?). Ezt látjuk itt, csak hajókötéllel szimbolizálva. "So good, you can't let go.", "Annyira jó, hogy nem tudod elengedni.", mondja a szlogen és tényleg. Zabálnivaló.

Bár hajlok arra, hogy itten igazából át vagyunk verve, és ez csak egy Photoshop és nem is igazi, mivel a hajók nevei nem látszanak, csak a tésztalogó. Az pedig nem valószínű, hogy a kapitány belemenne a hajó nevének elfedésébe, már csak a vonatkozó jogszabályok miatt sem. Szóval csak beetettek?!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr314783156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása