Meghiúsult hódítás

2020. december 31. 05:22 - reklamfogo

nochance.jpgÉs eljött egy újabb évvége, bár sajnos idén a szilveszteri buliknak kampó. Hogy ki mivel tölti így a mai estét, az magánügy, de biztos lesznek olyanok, akik valami olyasmivel fogják elütni az időt, amelyhez szükségük lesz a most bemutatott reklámban szereplő termékre: az óvszerre.

Sokféle óvszerreklám van, létezik a fenyegető fajta, amely a következményekre hívja fel a figyelmet, és létezik a vicces fajta, amely ugyanezt teszi, csak jópofán. Ez az Instinct (Ösztön) reklám egyszerre mókás és grafikai megoldása miatt unikum. Tulajdonképpen azt mutatja, hogy az óvszeralakú várárok miatt nem jutnak el a spermalovagok a hőn áhított petehercegnőhöz. "No chance to meet", azaz "Nincs esély a találkozásra" mondja a szlogen, és tényleg.

BUÉK!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr10016328442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása