Falra hányt autó

2011. február 07. 09:58 - reklamfogo

mercedes.jpgTudom, hogy nemrég volt autóreklám, de ezt itt most mindenképpen meg kell osztanom hűséges olvasóimmal. Amit itt látunk, az a 3D reklámozás csúcsa, maga az iskolapélda.

Bár azt nem tudom (illetve sejtem hogy nem) hogy valóban egy hús és vér.... azaz fém és műanyag autó van a falra szerelve vagy sem, mindenesetre elismeréssel adózom a befektetett energiának, amellyel felrakták oda a falra.

Mivel a kép elég kicsi, megsúgom, hogy egy orosz kreációval állunk szemben. Gondolom a Mercedes márka kivehető.

Persze azért lehetne kötözködni, hogy ugye maga az autó ilyentén való ábrázolása nem emeli ki, miért is kell nekem ez a kocsi. Azaz ez a reklám nem csábít vásárlásra, mert nem kelt bennem vágyat a megszerzésére. Bár a szlogen az, hogy "Reserved", vagyis "Foglalt", mármint a parkolóhely a Merci számára, mégsem érzem a csábítást. Hiszen ha maga az autó tud is a falon parkolni (dehogy tud), a sofőr akkor is bizonyos nehézségekkel fog szembenézni járműve megközelítésekor.

Szólj hozzá!
Címkék: Autó Gerilla

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr74783181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása