Láng ész

2011. augusztus 20. 11:28 - reklamfogo

neandergirl.jpgTöbbször említettem már, hogy szeretem azokat a reklámokat, amelyek titokba burkolóznak a hirdetett terméket illetően, hogy annál nagyobb legyen a katarzis, amikor kiderül mit is népszerűsítenek. Ez a reklám is ilyennek indult, de aztán iszonyúan mellétrafált.

A képen egy gyerekszoba látszik, ugyan kissé aluldekorált, de sebaj. A szoba közepén egy gyerek guggol, akiről csak onnan tudom, hogy lány, mert oda volt írva. Körülötte játékok, amelyek többsége az őskorra próbál utalni. Azt leszámítva, hogy ősemberek sosem éltek együtt dinoszauruszokkal, minden oké.

De mit is akar reklámozni ez a kompozíció? Az őrült keresés a jobb alsó sarokban ér végét, ahol kiderül, hogy "Child-proof lighters", vagyis "gyerekbiztos öngyújtók"-ról van szó. Tehát a nagy ötlet az lenne, hogy miként az ősember sem tudott tüzet gyújtani (eddig úgy tudtam tudott), úgy a gyermekünk sem fogja lángtengerré változtatni a lakást ezzel az öngyújtóval.

Persze gyufával még megpróbálhatja...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr674783236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása