Ez nem gentlemanusz

2013. január 14. 15:59 - reklamfogo

dacron.jpgNem, nem. Amit itt láttok az valódi hirdetés, nem a Photoshop-ban vásárolt illusztráció. Egyenesen a felvilágosult Amerikából, igaz, az 1950-es évekből zuhant rám ez a reklám, amelyről többszöri nekifutásra sem tudtam eldönteni, hogy:

1. ez komoly vagy vicc?

2. mit is reklámoz?

3. börtönbe zárták-e a cég képviselőjét vagy még szabadon lófrál?

Hogy válaszoljak is a feltett kérdésekre, ez komoly, létező, kinyomtatott hirdetés, nem kamu. Bármily hihetetlen is, férfinadrágot reklámoz (a Mr. Leggs márkát). Azt írja az apróbetűs szöveg, hogy ha egy nő, akármennyire is tigris úgy egyébként, meglátja rajtad ezt a gatyát, másris a lábaid alatt akar heverni. És nem, senki nem került börtönbe ezért.

"It's nice to have a girl around the house', ami annyit tesz, "jó dolog egy nő a háznál", ami ha lehet még tovább rontja a már amúgy is rossz helyzetet, Grrrr.... azt kelene kiteríteni, aki ezt kitalálta.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr405017937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása