Ebadta reklám

2013. június 13. 14:14 - reklamfogo

amicicaniexexecutioner.jpgVannak meggyőző érvek és vannak kevésbé meggyőző érvek. Az itt látható reklám szerintem egy kevésbé meggyőző érvvel próbál rávenni, hogy fogadja örökbe egy kutyát. Mert bármilyen abszurdnak is tűnik, erről szól a hirdetés.

Az Amicicani nevű egyesület(?) ezzel a feltehetőleg humorosnak szánt reklámmal gondota ebek örökbe fogadására csábítani az embereket. "A dog loves you whoever you are", vagyis "Egy kutya szeret téged, akárki is vagy", mondja a szlogen és érthető a tréfa, mivel egy hóhér látható a képen, aki ugye nem örvend túl nagy szeretetnek embertársai körében. 

Az ötlet egyébként annyira megtetszett a az egyesületnek, hogy több változatot is készítettek, köztük egy olyat, amikor egy sorozatgyilkos épp elhantolja legutóbbi áldozatát és a kutya segít neki húzni a hullazsákot. Aranyos, nem? 

Nos, nem...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr745359052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása