Csak finoman

2020. október 22. 07:57 - reklamfogo

Régi reklámfilmek között böngészve találtam rá erre a gyöngyszemre, ékes bizonyítékaként, hogy a humor és a kreativitás már 1969-ben is kart-karba öltve járt. Az pedig külön ízlett, hogy maga a reklámfilm egy reklámfilm forgatást használ reklámozásra. (Jól megaszondtam ezt.)

Önmagában is szórakoztató, de az egész sokkal viccesebb, ha a értjük az angolt. Az első alkalommal az a baj, hogy Jack, a férfi, elrontja a szövege végét. A második alkalommal ott véti el, hogy nem olaszos akcentussal beszél. Harmadszorra a fűszeres húsgolyó túlságosan fűszeresre sikerült. Negyedszerre tészta lóg a szájából, ötödszörre pedig belezavarodik a szövegébe (nem csoda ennyi próba után). Végül pedig az a gond, hogy már nem bír többet enni, nem tudja igaz átéléssel befalni a Mamma Mia húsgolyót. És itt lép be maga a reklámozott termék, az Alka Seltzer gyomorsav-lekötő és telítettség-érzés csökkentő pezsgőtabletta, amely elfogyasztása után folytathatjuk az evést.

Végül Jacknak minden sikerül, ám a végszóra leesik a háttérben díszletként szolgáló tűzhely egyik ajtaja. De a legjobb ezután jön, mert a rendező beszól, hogy "Ennyi, tartsunk ebédszünetet."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr5316242816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása