Shoppingolni voltam... Photoshoppingolni...

2013. szeptember 09. 11:44 - reklamfogo

digital-ads-1.jpgMa fogorvosnál jártam, ezért a mostani reklám választás. Kicsit érdekes megközelítés, lettlévén ez is olyan tipusú hirdetés, ahol első ránézésre nem teljesen egyértelmű, mit is van hivatva reklámozni. Tipp?

Nos, az tippelt jól, aki egy fotófeldolgozó-nyomtató szolgáltatás hirdetésére gondolt, mert ez bizony az. A bal oldalon látható az eredeti fénykép, ahogy főhősünk riadtan nézi a felé közelítő fúrógépet. A jobb oldalon pedig a nyomdakész kép, amelyen... nos szemmel látható változások vannak az eredetihez képest, elsősorban a doktornő nyak alatti testtáján.

Digital. "Perfect images for a not-so-perfect world." mondja a szlogen, vagyis "Tökéletes képek egy nem egészen tökéletes világnak." Nem rossz, bár azt szeretném kiemelni, hogy a doktornő idomai ugye perfektek már a köpeny alatt is, a retus csak láthatóvá teszi, de nem tökéletesíti. De ettől még egy ötletes reklámozása egy amúgy kevéssé közismert szolgáltatásnak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr865503195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása