Agybajos macsóknak

2013. szeptember 13. 10:10 - reklamfogo

idgf.JPGIsmét vessünk egy pillantást a múltba, mégpedig (nagy ritkaság az oldalon) a magyar reklám-múltra. Elsimerem, nem a legütősebb hirdetés, ami most jön, de mindenképpen az asztalunkra kívánkozik.

Maga az alkotás elég egyszerű, az 30-as évek szín- és formavilágához igazodó, mondhatni cukin gagyi. A képen szereplő férfi tényleg meglehetősen idegbajos lehet, kissé csimpánzra hajazó arccal és hajszőrzettel. Ám mindenképpen említést igényel, hogy a háttérben két csábos szőke tekint rá, ami talán utalás a lelki állapotot kiváltó okokra. 

Akárhogyis, 40 fillérért azonnali megszüntetést tárgyaló ismertetőt küld a Nova Mechanika 103. Azt nem is sejtem, hogy mi lehetett a tájékoztatóban és mennyibe került maga a megoldás, de remélem valami gyógyszerről volt szó és nem egy gépfegyverről vagy agymosó gépről!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr495510509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása